van die dingen waar ik al eerder over had kunnen schrijven

En had moeten schrijven! Ik beken: ik heb u enigszins verwaarloosd. Zo zeer zelfs dat er al vragen werden gesteld of ik er nog wel was en zo ja, wanneer ik %&%$%$#@# weer eens wat ging schrijven?! Nou, ik ben er weer en geen moment te vroeg: de laatste dag van het jaar. Ik zal u mijn bespiegelingen op de afgelopen verkiezingen, de executie van Saddam en de dood van James Brown besparen en u gewoon vertellen waar ik me wél mee bezig heb gehouden.

We begonnen december met een lekker wandelingetje met de jongens van de kazerne. Zij droegen een soort spoorbiels, ik een camera. Verschil moet er zijn niet waar?
jantjes met balkjes

Daarna stond de halfjaarlijkse verzamelaarsbeurs in de Jaarbeurs Utrecht op de rol. We zijn hier al vaker geweest en meestal lopen we redelijk doelloos rond op de filmafdeling maar dit keer hadden we een missie: foto's voor aan de muur van de filmkamer halen. HM gaat die dan in passepartout snijden en dat is mooi. Missie geslaagd lijkt me.
passepartouten met sterren

Inmiddels liep het al tegen het einde van de kerst en dus moest de kerstboom opgetuigd worden. Dit jaar vond ik een heel aparte versiering. De zogenaamde katvogel op zijn nest.
poezenboom

Bij de kerst horen natuurlijk lekkere dingen. Van een collega had ik een recept gekregen voor Turkse Mozaïekballetjes. Erg lekker maar wel een knoeiboel om te maken. Tip van Le Chef: handschoenen aan! Chocola blijft erg onder je nagels zitten. Het recept is op aanvraag beschikbaar.
sticky fingers

Kerstavond was zoals vanouds weer een spektakel met veel, héél veel cadeautjes! Let wel, onderstaande berg is voor vier personen...
cadeautje iemand?

Had ik het al over het lekkers gehad? Kerst zonder gourmet is als Irak zonder doodstraf: het kan wel zonder, maar stiekem hoort het er een beetje bij.
lekk'r vret'n!

De katten werden uiteraard niet vergeten met kerst. En wat geven een stel filmfreaks? Juist, een DVD. Een speciale katten-dvd met beelden van etende vogeltjes, rondneuzende muizen etc. Een groot succes want als ze nu de begintune al horen, rennen ze naar de tv en zitten de hele dvd lang gekluisterd aan de buis. Voor de geïnteresseerden: je kunt hem hier bestellen.
geschikt voor alle leeftijden

Mijn laatste wens voor dit jaar wordt perfect vertolkt door ons komische duo:
grumpy en chago

admin | Zondag 31 December 2006 - 3:22 pm | | kronieken | Geen reacties

restant reissom

Hallo vriendjes en vriendinnetjes!

Nog maar 74 nachtjes slapen en dan gaan we weer lekker weekendjeweggen! Omdat ik weet dat jullie bijna niet kunnen wachten, heb ik een leuke bestemming voor jullie kerstgratificaties en eindejaarsbonussen: het restant van de reissom.

Een aantal mensen heeft reeds het volledige bedrag overgemaakt maar van de rest verwacht ik liefst voor de kerst ? 56,80 p.p. Dit kan wederom gestort worden op het bekende bankrekeningnummer. Als je na het overmaken mij een mailtje kunt sturen, komt alles weer goed.

admin | Maandag 11 December 2006 - 8:47 pm | | weekendje | Geen reacties