Roze wolk

Na het (voor ons gevoel) lange wachten op de kleine meid, was het op 4-4-2011 om 16:40 uur dan toch eindelijk zover: Charlize Jane Bron werd geboren. Charlie voor vrienden (en eigenlijk voor iedereen). Na een nachtje in het ziekenhuis, mocht de dame meteen naar een hotel: het kraamhotel bij vliegveld Zestienhoven (jaja, het heet anders maar ik noem het gewoon nog steeds Zestienhoven). Een week vertroeteld worden, genieten en uitleg krijgen over hoe zo'n babyding nou precies werkt.

Na een weekje kwamen we weer thuis en was het nieuwe gezin compleet. We maakten ons op voor huilpartijen, doorwaakte nachten, niet willen eten en andere ellende. Maar er kwam niets! Charlie blijkt een echt kind van haar ouders te zijn: ze slaapt als een blok (ook 's nachts, hoera!), ze eet haar buikje rond en loopt lekker voor op De Gemiddelde Baby.

Kortom, de roze wolk hangt nog stralend boven huize Bron en we genieten met volle teugen. En Charlie ook denken we. Ze praat natuurlijk nog niet maar zo'n lach zegt meer dan 1000 woorden toch?

Haha!
Haha, nog een keer!
Haha, en NOG een keer!

Steven | Donderdag 26 Mei 2011 - 09:43 am | | baby
Gebruikte Tags: , ,