ondertrouw en andere leuks

excuses voor dit zoetsappige plaatje, kon zo snel niks anders vinden wat met ondertrouw te maken heeftOp het trouwvlak is er vandaag een nieuwe mijlpaal bereikt: we zijn in ondertrouw gegaan. Hier werd door familie en vrienden vooraf erg gewichtig over gedaan. Ondertrouw was eigenlijk al een half huwelijk! Zouden we er niet de hele dag vrij voor nemen en gingen we het nog vieren?

Ik hoop dat de échte ceremonie iets indrukwekkender is want in feite bleek in ondertrouw gaan niets meer dan op je beurt wachten in de stadswinkel, aan een tafeltje je papieren overhandigen en je handtekening zetten. Na 15 minuten stonden we weer buiten. Gefeliciteerd en tot ziens! We hebben nog maar wel even gezellig geluncht maar hopen toch allebei op meer spektakel als we "voor het echie" gaan.

Twee andere leuke zaken zijn nog te melden: de trouwringen zijn klaar! Deze hebben we besteld bij ItaloDesign in Heerlen. Goede service: ze komen het assortiment bij je thuis laten zien. Thuis ja: Heerlen-Rotterdam = 197 km! Wel een goede verkoopmethode blijkbaar want we waren er binnen een uur uit.

Ander goed nieuws: de tickets voor de huwelijksreis zijn binnen. Tot onze niet geringe vreugde vliegen we met een 747 richting Washington DC en vanuit New York weer terug. Dat is toch een stuk comfortabeler dan een kleiner toestel. Nu nog even hopen dat de hotels hebben doorgekregen dat we met honeymoon zijn want we willen wel extraatjes. Goodies!

admin | Dinsdag 31 Maart 2009 - 10:31 pm | | trouwen

what's in the box?

De Nederlandse student Tim Smit is de afgelopen week drie keer benaderd door filmproducenten uit Hollywood. Reden: een geplaatst filmpje op YouTube.
Smit studeert Natuurwetenschappen in Nijmegen en maakte voor het filmfestival GoShort een film van acht minuten en plaatste het op de videowebsite.
Vanavond in het Journaal op 3 (23.05 uur, Nederland 3) is er een reportage over Tim Smit

"What's in the Box?" speelt speelt zich af op de campus in Nijmegen en is een mix van spanning en mysterie. En werd al ruim 450.000 keer bekeken op YouTube.
Hollywood is blijkbaar zo onder de indruk van de inzending, dat Smit al drie keer is gebeld vanuit de VS. Filmproducent 20th Century Fox is een van de bellers.
(via: NOS.nl)
Bekijk het briljante filmpje:

Read More

admin | Maandag 23 Maart 2009 - 8:39 pm | | film

er is er één jarig...

Dit lachebekje is vandaag 7 jaar geworden! Gefeliciflapstaart Pixel!
lach eens naar het vogeltje
(Slagroom op zijn neus, bad idea...)

admin | Zaterdag 21 Maart 2009 - 07:43 am | | kronieken

100 dagen

Zoals het vorige bericht al liet doorschemeren gaan HM en ik trouwen. Afgelopen zomer tijdens onze droomreis door Amerika heb ik haar op 4 juli (Independance Day, hoe ironisch) na het vuurwerk in Hollywood ten huwelijk gevraagd. Na een volmondig 'ja' vlogen we de volgende dag terug naar Nederland en kon het volgende avontuur beginnen: een huwelijk voorbereiden.

Als je wil weten waar we ons de afgelopen maanden mee bezig hebben gehouden, dan is dat o.a.: lokatie kiezen, pak zoeken, jurk zoeken, auto uitkiezen, trouwbeurs bezoeken, nog een trouwbeurs bezoeken, boekjes doorkijken, wel taart, geen taart, wel taart, geen taart maar wel iets speciaals, gastenlijsten maken, nee die toch niet, ja doe die maar wel, entertainment uitkiezen, fotografen bekijken op internet, fotograaf bezoeken, en nog één, en nog één, en nog één, fotograaf uitkiezen, ringen zoeken, ringenmaker uit Limburg over laten komen, hoera we hebben eindelijke ringen, huwelijksreis boeken, huwelijksnacht boeken, offertes opvragen, over de prijs onderhandelen, kapper zoeken, afspraken maken, GEK WORDEN!!

Kortom: het is best druk om één zo'n dagje te organiseren. De belangrijkste zaken zijn gelukkig geregeld. Onze checklist zegt dat we nu bloemen en uitnodigingen moeten gaan maken. We hebben vanaf vandaag nog 100 dagen om alles te regelen dus het grote aftellen is begonnen!

admin | Donderdag 19 Maart 2009 - 10:55 pm | | trouwen

ja

admin | Vrijdag 13 Maart 2009 - 8:53 pm | | trouwen