Geknipt en geschoren

Zouden er ook kappers bestaan die van nature stil en introvert zijn? Die graag in alle stilte hun klanten knippen? Laat het me weten als die er zijn.

De praatmachine die ik vandaag kreeg, begon nog voor ze een schaar in haar handen had, met kletsverhalen over haar werk, Delft, mijn studie en haar man. En ik had nog geen vlokje haar naar beneden zien vallen! De rest van het kwartier werd gevuld met verhalen over haar "zoooo schattige" kinderen en alle ongemakken van zwanger zijn. Ik probeerde mijn afgrijzen zo goed mogelijk te verbergen.

Naast me stond een potje gel met de dubieuze naam "Get Stiff". Ik overwoog een potje te kopen want na 15 minuten zwangerschapsverhalen, vreesde ik voor mijn libido.
admin Zaterdag 08 Januari 2005 - 3:21 pm | | kronieken

acht reacties

jeroen

Een van de redenen dat ik jarenlang met een gemillimeterd hoofd heb rondgelopen. Daar moest eens per week de tondeuze overheen maar dat kon ik dan wel zelf doen in de privacy van m’n eigen badkamer.

jeroen, (URL) - 08-01-’05 19:37
steven

Gelijk heb je. Ik was m’n haar ook zelf thuis want ik kan er niet tegen als die kapsters aan m’n haar zitten te wroeten.

steven, (URL) - 08-01-’05 19:39
Clarence

Daarom heb ook ik een tondeuse.

Clarence, (URL) - 08-01-’05 23:56
Petra

Nu begin ik echt aan mijzelf te twijfelen… ik heb nog nooit een kapper gehad die een gesprek met mij begon. Misschien komt dat omdat ik van het vrouwelijke geslacht ben… Niet dat ik het erg vind, want ik vind het altijd heerlijk om rustig geknipt te worden!

Petra, (E-mail ) - 10-01-’05 17:39
Zijookweer

Ik als vrouw stel ook zo lang mogelijk een kappersbezoek uit. Een van de weinige momenten dat ik gewoon rustig zit.. wil ik ook rústig zitten! Welke kapper was dat??:)

Zijookweer, (URL) - 10-01-’05 18:46
steven

Die in winkelcentrum Buitenhof die reclame maakt met dat ze ‘s avonds ook open zijn (dat is wel een pre).

steven, (URL) - 10-01-’05 19:35
Life

mijn kapster knipt in stilte.. ze zegt alleen iets als ik dat vraag en tegen anderen mag ze net zoveel praten als ze wil.. ik luister niet naar die onzin

Life, (E-mail ) (URL) - 11-01-’05 09:16
bluelady

haha das erg ,….nou ik moet meteen aan mijn pa denken,..
die heeft er ook zon hekel aan dus die zegt altijd: nou ik ga wel naar de bokkenscheerder,….
daar gaat ie binnen, wassen,knippen en klaar,….
en kost helemaal geen drol ,……..en geen gezeur aan je kop ;)

bluelady, (URL) - 11-01-’05 11:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.