Vouwen, schuiven en likken

Sinds kort ben ik lid van de bewonerscommissie van mijn flat. Die bestond niet echt dus wordt het van de grond af opgebouwd door ons, inclusief verkiezingen. Hoe bereik je echter 700 woningen (ca. 1000+ bewoners)? Niet iedereen heeft een pc en wij hebben niet ieders e-mailadres of telefoonnummer. Dat gaat dus alleen via de ouderwetse post.

Gisteren zijn er meer dan 2700 brieven en stemformulieren gedrukt en kregen we van de woningbouwvereniging 700 enveloppen mee. Alleen moesten de brieven er toen nog in. Twee uur lang hebben we als garnalenpelsters rond de tafel gezeten en zo routinematig mogelijk brieven ingepakt.

Sommige brieven zijn besmeurd met het bloed van papercuts, andere zijn er in grote frustratie ingepropt maar aan het eind van de avond hadden we zes stapels gevulde enveloppen liggen. Nu moeten we ze nog langs de deuren brengen. Vanavond is de eerste loopronde en morgen de tweede waar ik ook in meeloop. Later meer over de ongetwijfeld spannende looprondes.
admin Donderdag 13 Januari 2005 - 07:57 am | | kronieken

twee reacties

jeroen

Dan lijkt mij een aanplakbiljet in de centrale hal handiger…

jeroen, (URL) - 13-01-’05 08:35
steven

Die hadden we óók nog. Maar dit waren alle stemformulieren met begeleidende brief van de woningbouw.

steven, (URL) - 13-01-’05 08:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.