Getik

"Er valt veel regen vandaag met van tijd tot tijd ook onweersbuien. De zon laat zich niet zien."

Dit soort weerberichten op de radio doen je terugverlangen naar je bed. Warm en geborgen wegduiken in de lappen stof terwijl de regen tegen je raam tikt. Het zou me niks verbazen als dat in de Top 10 van Favoriete Geluiden erg hoog eindigt. Regen tegen het raam is het versgebakken brood van de geluiden.

Mijn huidige raam zit echter op de noordoost-zijde van het gebouw en dat is de luwe zijde. Daardoor hoor ik nauwelijks druppels tegen het glas. Waar ik ooit ben opgegroeid zat ik aan de westzijde van het huis en ook nog vlak onder het dak. Een regendruppelprelude van Chopin is er niks bij.
Maar vandaag zal het überhaupt niet uitmaken waar ik zit want het enige getik dat ik hier hoor is van de dames om mij heen die met veel te lange nagels over hun toetsenbord dansen. En dat neurotische getik roept vooral ergernis op.
admin Dinsdag 18 Januari 2005 - 10:30 am | | kronieken

drie reacties

Marnix

Kan het uiterlijk van de dames dan helemaal niets goedmaken?

Marnix, - 18-01-’05 10:56
steven

Hehe, helaas, ook op dit vlak valt het tegen.

steven, (URL) - 18-01-’05 12:09
TBS-Report

Het is maar waar je op let. Ieder geluid kan irritant zijn als je er op let, maar als je er niet op let merk je het ook niet (doh) ;-)

TBS-Report, (URL) - 18-01-’05 16:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.