Ik maak ook nooit wat mee

Valt het wel eens op dat bij sommige mensen altijd alles misgaat of dat sommigen áltijd de meest gekke dingen meemaken? Bij hen is altijd iets al kapot als ze thuis zijn, zij krijgen áltijd de boetes als ze te hard rijden, bij hen wordt áltijd een ruit ingetrapt en zij hebben altijd de meest opmerkelijke anekdotes.

Zou het werkelijk zo zijn dat de opmerkelijke gebeurtenissen oneerlijk verdeeld zijn in de wereld? Of roepen die mensen dit soort dingen gewoon over zich af? Ik denk het laatste. Dat zijn de mensen die met oogkleppen op een straat oversteken of zonder te passen een broek kopen. Die mensen zijn meer met zichzelf bezig dan met de wereld om hen heen (de wereld? ja, dat ding dat om jou heen draait). Als je zo met jezelf bezig bent, let je wat minder op en vallen de kleine rampen des levens jou ten deel.

Ik neem aan dat het overbodig is te vermelden dat ik nog nooit met een kledingstuk terug moest en dat ik ook nog nooit iets heb gebroken? De prijs die ik daarvoor betaal, is dat ik weinig leuke anekdotes heb voor op feestjes. Gelukkig heb ik wel een enorme fantasie.
admin Woensdag 19 Januari 2005 - 07:53 am | | kronieken

Eén reactie

Cheers

Wat ik ook wel eens merk is dat mensen eindeloos over die ene gebeurtenis kunnen spreken. Terwijl ik iets tegen een paar mensen vertel en dan vind ik het voldoende. Bovendien wat ik wel eens gemerkt heb als ik samen met zo?n verteller iets meemaak. Iets waarvan ik zeg nou gaat wel niet bijzonder. Dat die ander dan op een feestje of tegen een ander er een heel mooi en lang verhaal van maak iets dat ik in een minuut weergeef zonder sensatie. Iets in de trand van wat we nou meegemaakt hebben joh leueueukkkkk! en we hebben echt vrezelijk gelachen. Daarna denk ik wow! Heb ik dat meegemaakt.

Cheers, (URL) - 19-01-’05 15:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.