Op m'n knieën

Ik ben al enige tijd op zoek naar een baan en de stapel brieven eindigend met de zin "wij wensen u veel succes bij het vinden van een passende functie" wordt helaas steeds hoger. Ik heb de moed echter nog lang niet opgegeven: die prachtige baan gaat er komen.

Gisteren steeg mijn enthousiasme met heel wat procentpuntjes toen ik bij toeval een vacature tegenkwam die werkelijk álles in zich had wat ik zocht. Ik voelde mijn keel langzaam droog worden en mijn hart sneller gaan kloppen. Ik had hem gevonden: de ideale baan. Zelfs de locatie heeft, hoewel een eind van mij vandaan, precies wat ik wil: rust en ruimte. Binnen vijf minuten had ik mijn CV aangepast en klaargezet om te versturen. Wat is het dan fijn als je merkt dat de site van het bedrijf waar je solliciteert ook nog eens precies zo werkt zoals ik het graag zie: simpel, efficiënt en snel. Nog voor mijn werkdag begon, had ik mijn sollicitatie verstuurd en meteen kreeg ik antwoord dat ik binnen vijf(!) dagen reactie krijg.

Ik ben desnoods bereid om op m'n knieën voor hun gebouw te smeken om me aan te nemen want iets vinden dat beter is dan deze baan zal erg moeilijk worden. Ik ga nu even een kaarsje branden.
admin Woensdag 19 Januari 2005 - 09:23 am | | kronieken

zes reacties

Karel

…en al iets gehoord?

Karel, (E-mail ) - 19-01-’05 12:21
steven

Nog niet. Als ik vrijdag nog niks heb gehoord ga ik bellen. Maar ik hoop eigenlijk dat ze aan de hand van m’n e-mailadres even hier kijken ;-).

steven, (URL) - 19-01-’05 12:23
Karel

Remond zit op je plek :)

Karel, (E-mail ) - 19-01-’05 13:03
steven

Morgen niet meer hehe.

steven, (URL) - 19-01-’05 13:10
jeroen

Succes Steven :)

jeroen, (URL) - 19-01-’05 18:33
berta

Ik zal voor je duimen!!!

berta, (URL) - 19-01-’05 21:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.