Winterpret

Mijn oma werd gisteren 85 jaar. Veel mensen, veel gezelligheid, lekkere hapjes en vervolgens een glucosewaarde die veel te hoog is. Ik weet het ondertussen wel dat dat het gevolg kán zijn maar het blijft opvallend hoe een simpel getalletje op een meter alle pret kan bederven. Gelukkig heb ik de komende twee maanden geen feesten gepland staan want als je bij elk appelgebakje moet denken: "mag dit wel, wat moet ik spuiten, wat gaat er nu weer gebeuren?", is de lol er snel af.

Maar goed, genoeg geklaag van mijn kant. Vanmorgen in de tram lag de wereld er wit en vredig bij. Op mijn muziekafspeelapparaat had ik een Gymnopédie van Eric Satie staan en even droomde ik dat ik door de witte weiden van Tirol liep. Even maar hoor.
admin Maandag 24 Januari 2005 - 08:37 am | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.