Lekker ding!

Gisteren ging ik ?s avonds langs bij een vriendin die binnenkort voor 1,5 jaar naar Amerika vertrekt. Het is toch een wat vreemd kopje thee als je weet dat je iemand een lange tijd niet meer zal zien. En nu weet ik wel dat door internet de wereld een dorp is geworden maar ik ga nog altijd makkelijker bij m?n buurman langs dan bij iemand in Houston.

We hadden het over van alles maar wat het meest is bijgebleven is een opmerking over hoe mensen met elkaar omgaan. Ze zei dat ze het af en toe nodig heeft dat collega?s maar ook vrienden haar complimenten maken.
"Dus dat iemand tegen je zegt dat je het goed gedaan hebt?? vroeg ik.
?Inderdaad. Of al is het maar iemand die zegt dat je een lekker ding bent. Want zo vaak spreken we elkaar niet, en het is altijd gezellig als je er bent maar dát hoor ik nou nooit!?
?Oké ? bij deze.?

Klein complimentje: altijd fijn.
admin Donderdag 27 Januari 2005 - 07:34 am | | kronieken

twee reacties

TBS-Report

En is het ook een lekker ding?
(Die kon je verwachten)

TBS-Report, (URL) - 27-01-’05 15:59
steven

Dat valt niet tegen.

steven, (URL) - 27-01-’05 16:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.