onthand

Internet doet het niet. Mijn verbinding althans. Er is in de stad van de Technische Universiteit Delft een storing die ca. 3000 werkplekken beïnvloedt. Het lollige is dat in deze hoogtechnische omgeving niemand op het idee komt om een help- en storingsdesk te openen die ook in het weekend bemand wordt. Nu kan ik dus lekker de hele zondag internetloos door gaan brengen. Wat een ellende.

Op zo'n moment realiseer je pas weer hoe belangrijk internet geworden is. Zo'n beetje mijn hele sociale leven wordt er door beïnvloedt (contacten, afspraken, etc.), ik haal er al mijn informatie op en gebruik het als voornaamste bron van vermaak. Als ze me nog een keer vragen wat ik mee zou nemen naar een onbewoond eiland, zou ik het wel weten: een laptop met werkende internetverbinding.
admin Zondag 20 Februari 2005 - 10:55 am | | kronieken

drie reacties

Fouchour

Toch knap dat je dan nog kans ziet er een logje aan te weiden ;)

Fouchour, (URL) - 20-02-’05 12:39
<span class='registered'>steven</span>
Ik zit bij iemand anders op de pc.
steven, (URL) - 20-02-’05 13:49
Marnix
Lekker is dat, als je maar geen scheten gaat laten……
Marnix, - 20-02-’05 14:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.