dierentuin

Regelmatig kijk ik even bij de mensen van Mozilla of ze nog nieuwe produkten hebben of leuke extra's voor mijn browser (Firefox). Vooral het weerbericht is erg handig!

Nu viel het me pas ineens op dat ze al hun produkten naar al dan niet bestaande dieren noemen: Firefox, Thunderbird, Sunbird, Bugzilla, etc. Op mijn werk zijn alle servers vernoemd naar rivieren en bij een vorig project zat ik opeens op servers met namen als Himalaya, Atlas en Andes te werken. Mensen voelen blijkbaar de behoefte om iets doods als een pc of server een 'menselijke' naam te geven. Mijn pc heet gewoon Stuff3. Stuff omdat dat een bijnaam is en 3 omdat het mijn derde pc is (Stuff2 staat onderin de klerenkast).

Anyway, Dilbert heeft voor het stripje van vandaag ook inspiratie opgedaan in de wondere wereld die netwerkbeheerder heet:
Dilbert
admin Zondag 13 Maart 2005 - 09:19 am | | nerd-alert

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.