vakantieverhalen (2)

De hoofdpijn van gisteren is weggetrokken en dus kan ik eindelijk melden hoe leuk het afgelopen weekend wel niet was. We vertrokken afgelopen vrijdag naar het plaatsje Ovifat dat bij Malmedy hoort. Malmedy is weer een gemeente in de Belgische Ardennen; u weet wel: dat land dat wél zijn burgemeester mag kiezen.
Na een vlotte tocht bleek het even zoeken in de omgeving omdat onze routeplanner aangaf dat we vijf keer hetzelfde dorp in en uit moesten rijden. We gingen toen maar over op ons feilloze richtingsgevoel, maar na een uur het dorp doorgecrosst te hebben, bleek dat we de kaart ondersteboven hadden gehouden ... dag richtingsgevoel, hallo GPS-systeem!

De prijs voor de zoektocht mocht er zijn: we zaten in een enorme villa met een fantastisch uitzicht op het dal. Verder hadden we in de kelder een complete Thermenfähige ruimte met een sauna, Turks stoombad en een scala aan douches, stort- en voetenbaden. Vermoedelijk waren we één van de eerste huurders van dit complex want alle IKEA-spullen zagen er nog splinternieuw uit ("zoek de Björn!"). Voor de nerd in ons allen was er ook nog een razendsnelle internetverbinding.

Als u mij nou vraagt "wat heb je zoal gedaan", dan is het antwoord: verrot weinig. We hebben ons één keer gewaagd aan een wandeling in de buurt maar die eindigde in een snel smeltend ijsmoeras. Er werd vooral gewandeld tussen de keuken, zithoek, Xbox, saunaruimte en het terras. Inderdaad: het was een heel zwaar weekend.

Gelukkig hebben we de foto's nog. Achtereenvolgens: ons huisje op de top van de heuvel, een deel van de sauna, de mooie overbuurvrouw en het prachtige uitzicht vanaf het terras.
admin Woensdag 23 Maart 2005 - 08:11 am | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.