een griekse tragedie

Op dit moment ligt op mijn nachtkastje de Ilias en Odyssea van Homerus. 2500 jaar oude literatuur maar nog steeds actueel. In het verhaal moet Odysseus tussen twee gevaren kiezen: Skylla en Charybdis. De één verslindt schepen en de ander is een enorme draaikolk. Odysseus kiest en accepteert de dood van enkele van zijn mannen.

Ik werd geconfronteerd met aan de ene kant de kans om een leuk project te gaan doen dat twee maanden duurt, en aan de andere kant een baan die i-de-aal is en alles in zich heeft wat ik wil en waarvoor ik gestudeerd heb. En nog in Delft ook! Enige probleem: de aanstelling zou per 1 mei zijn... Ook al heb ik pas net gesolliciteerd, ik durf het risico niet te nemen dat ik straks die baan krijg en dan nee moet zeggen omdat ik nog aan dat project vastzit. Maar door dat project zou ik wel weer meer lol in m'n huidige werk krijgen. Skylla en Charybdis.

Uiteindelijk heb ik het project maar afgewezen en bijt nog even door in mijn huidige werk. Hopelijk ziet Delft ook hoe geschikt ik ben voor deze baan want anders sla ik mezelf even voor m'n hoofd. Keuzes!!
admin Dinsdag 29 Maart 2005 - 1:36 pm | | kronieken

Eén reactie

M.Lo

Ik duim met je mee dat je die baan krijgt en het goede van twee kwaden hebt gekozen!

M.Lo, (URL) - 29-03-’05 14:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.