moet 'ie daarin?

Nee!Weer terug bij Xenos, want ik moest toch die theezakhoudertjes hebben, liep ik wederom tussen het koopzieke volk. Dit keer was ik echter mentaal voorbereid en liet ik me niet meer van de wijs brengen!

Zorgvuldig de glazen bakjes op onregelmatigheden onderzoekend, viel me ineens op dat er een grote groep meisjes van puberale leeftijd om me heen stond. De gilletjes en kreetjes over hoe "lief en schattig en cute" de verschillende theeglazen en -potten wel niet waren, vlogen door de lucht. Naast me bukte een meisje zich om een afzichtelijk lelijke roze theepot te bekijken. Minimaal vijf centimeter bilspleet werd in m'n gezicht gedrukt. Tot mijn verbazing zag ik hetzelfde beeld bij andere bukkers.
De introductie van de string heb ik nog maar nauwelijks verwerkt en over de heupbroeken heb ik nog steeds mijn twijfels. Maar deze zomer lijkt de mode nog korter te moeten worden. Ik snap het niet. Denken vrouwen écht dat dit leuk of sexy staat? Ik vind een zichtbare bilspleet bij bouwvakkers al niet zo fris maar bij vrouwen roept het dezelfde associatie op: die van een spaarpot. Het is dat ik wegens omstandigheden nooit dronken ben, want anders...

Sorry dames maar ik vind het niks. Zeker niet als er zo'n verschrikkelijke tatoo boven die gleuf zit. Eén troost: ik ben sowieso niet zo'n billenman.
admin Donderdag 31 Maart 2005 - 07:23 am | | kronieken

Eén reactie

nanos

Dit zijn dan ook geen vrouwen, maar, naar je zelf al zegt, pubers.
Je kunt altijd nog hopen dat het over gaat.

nanos, (URL) - 31-03-’05 12:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.