paus

De paus is nu echt overleden. Aangezien elke gedoopte Roomskatholieke man nu geroepen kan worden voor het ambt, ga ik maar weer eens een brief sturen. Het Vaticaan heeft in de tussentijd een mooi overzicht gemaakt van zijn leven dat, net als de rest van hun homepage, erg stijlvol in elkaar zit.

Hij stief trouwens om 21:37. Bij elkaar opgeteld is dat 13: het aantal apostelen plus Jezus. Ik begin vast te werken aan de opvolger van de Da Vince Code...
admin Zondag 03 April 2005 - 10:05 am | | Linkdump

vier reacties

<span class='registered'>jeroen</span>

Er staat zelfs een knopje “vacature” op die site :-)

jeroen, (URL) - 03-04-’05 12:06
<span class='registered'>steven</span>
Haha, ja ik zag het.
steven, (URL) - 03-04-’05 12:07
Harry

@ steven: solliciteer jij maar niet. Je bent nog veel te jong en je zou veel te lang blijven zitten.
En vergeet niet dat het ook nog een heel gevaarlijk ambt schijnt te zijn. De voorganger van JP heeft het krap een maand uitgehouden en werd toen dood in bed gevonden. De omstandigheden waaronder hij is gestorven zijn altijd enigszins onduidelijk gebleven, maar er werd gefluisterd dat hij vergiftigd zou zijn.

Harry, (E-mail ) (URL) - 03-04-’05 18:04
<span class='registered'>steven</span>
Everybody loves a conspiracy.
steven, (URL) - 03-04-’05 19:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.