virusvrij

Vies toetsenbord bron van virussen
Veel verkoudheidsvirussen en ook huidirritaties worden overgedragen via computermuizen, toetsenborden en telefoontoestellen. Vooral kantoorapparatuur die veelvuldig door meerdere mensen wordt gebruikt, kan een forse bron van bacteriële besmettingen zijn.
Wat houd ik toch van dit soort berichten. De hypochonder in mij kijkt dan onmiddelijk met een vies oog naar mijn eigen toetsenbord. Vandaag besloot ik dat het niet langer kon ... en pakte een mes.

Daarmee heb ik alle toetsen eruit gewipt (heet het dan alleen nog een 'bord'?) en die op een hoop gegooid. Het resultaat van dat werkje bezorgde me kippenvel. Van afschuw welteverstaan want onder de toetsen was een mestvaalt van broodkruimels, haren, huidschilfers en ondefineerbare groene smurrie te zien. Verkouden van je toetsenbord? Het zou me meevallen als het daarbij blijft!
Een uur en vele wattenstaafjes verder blonk mijn toetsenbord als nieuw en was ik weer virusvrij. Hieronder wat actiefoto's van het front.
admin Zaterdag 09 April 2005 - 2:26 pm | | nerd-alert

vier reacties

<span class='registered'>jeroen</span>

Ik hoop dat je blind kunt typen zodat je ze weer op de goede plekken kunt terugduwen :-)

jeroen, (URL) - 09-04-’05 16:09
<span class='registered'>steven</span>
Ik had vantevoren maar voor de zekerheid even een foto genomen ;-).
steven, (URL) - 09-04-’05 16:15
Harry
Ik denk dat ik daar maar nooit aan begin. Ik koop om de paar jaar wel een nieuw toetsenbord.
Harry, (E-mail ) (URL) - 09-04-’05 19:06
<span class='registered'>steven</span>
Dat is zo duur elke keer. Zeker degene die ik ik koop met allerlei extra toetsen en functies. En schoonmaken = zen = leuk :-)!
steven, (URL) - 10-04-’05 12:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.