koude douche

Het flatforum had me al gewaarschuwd. "Ga vooral niet douchen!". Nu houd ik erg van douchen en vooral als ik net uit bed ben. Toch maar even testen dan. Shit, inderdaad: ijskoud. De boilers schijnen vannacht kapot te zijn gegaan. Fijn is dat als je vandaag op sollicitatiegesprek mag komen en je toch nog echt even wilt scheren. En scheren met koud water is geen pretje, nietwaar heren (en dames)?

Enfin, drie sessies met de waterkoker later en na onhandig gehannes bij de wasbak, is het toch nog gelukt. De koude douche bewaar ik wel even voor na de sauna.

P.S. Wat lag de titel van dit stukje voor de hand hè?

Update: En natuurlijk is de Wet van Murphy weer in actie vandaag. Ik schrijf dit stukje en achter me gaat het warme water weer aan...
admin Dinsdag 12 April 2005 - 08:30 am | | kronieken

drie reacties

M.Lo

En, en, en, hoe ging het gesprek? Niet verpest door lichaamsgeuren hoop ik?

M.Lo, (URL) - 12-04-’05 22:24
<span class='registered'>steven</span>
Het gesprek ging voor mijn gevoel best goed. Er waren nog wat kandidaten dus het is even afwachten of ze mij gaan kiezen. Maar de functie lijkt me erg interessant en sluit heel goed aan bij wat ik kan en wil doen.
steven, (URL) - 13-04-’05 06:55
ronnie

Holla and Happy Thanksgiving.

ronnie, (E-mail ) (URL) - 16-03-’06 17:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.