het is volbracht

De dag kon al niet meer stuk nadat ik gisteren te horen had gekregen dat ik aangenomen ben in Rotterdam. Maar het feest was natuurlijk nog niet voorbij. Gisteren was namelijk na vele jaren studie eindelijk het einddoel bereikt: de uitreiking van mijn bul. Met een groot deel van de familie trok ik naar Leiden. Punctualiteit kent geen tijd: de klok in het Academiegebouw sloeg 13:00 en prompt ging de deur open en werden we binnengelaten.

Mijn scriptiebegeleider bleek al mijn e-mails nog bewaard te hebben waardoor ik eerst nog wat genante momenten uit het verleden te verwerken kreeg. Maar vervolgens hield hij zo'n gloedvol betoog over mijn scriptietijd dat ik aan het eind dacht: goh, wat een leuke scriptie heb ik eigenlijk geschreven! Na de officiële uitreiking brak het moment aan waarop elke Leidse student wacht: het zetten van je handtekening in het Zweetkamertje. Mijn meegebrachte spuitbus voor een originele tag mocht ik helaas niet gebruiken; ik kreeg een versgeslepen potlood.

Hierna nam ik het uitgelaten maar hongerige volk mee naar de Faculty Club van de universiteit waar ik ze op een uitgebreide lunch tracteerde. Na de uitgebreide felicitaties en leuke cadeaus, ging ik weer terug naar Delft. Na een filmpje gepakt te hebben, was het tijd voor de volgende etappe: de borrel voor vrienden. Gratis drank en hapjes (bedankt pa!) gaat er altijd goed in dus de avond werd, mede dankzij een tsunami (wat is dat toch een lekker woord) aan leuke cadeautjes, een groot succes.
Het zit er nu weer op, tijd om aan het werk te gaan!
Het Zweetkamertje
admin Zaterdag 16 April 2005 - 10:09 am | | kronieken

vier reacties

Harry

… en hij sprak de gedenkwaardige woorden: “Gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal” …

Harry, (E-mail ) (URL) - 16-04-’05 18:14
nanos

Gefeliciteerd met al die mijlpalen.
En natuurlijk veel succes op de weg naar alle volgende.

nanos, (URL) - 16-04-’05 22:40
Roos

Ik kom hier een paar dagen niet, en jouw wereld is compleet veranderd.

Gefeliciteerd man!

Roos, (URL) - 18-04-’05 14:03
miriam

I am here to say hello and you have a great site!

miriam, (E-mail ) (URL) - 16-03-’06 17:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.