paravisie

Wellicht kent u ze wel als u ooit in een ziekenhuis komt: die televisietoestellen van ParaVisie. Ze hangen meestal in wachtkamers en je krijgt van alles te zien. Van ijsberen tot glasblazers en van watervallen tot het wonderlijke leven der kikkers. Eigenlijk is er helemaal niks te zien maar toch ziet iedereen gebiologeerd te kijken. Waarom? Er zit een soort rode draad in al die filmpjes, maar welke dat is, ben ik nog niet achtergekomen.

Toch zit ik ook gefascineerd te kijken als een bebaarde man heel handig een wijnglas blaast. Tot de zoemer gaat om naar binnen te mogen. "Maar meneer, u had hier nuchter moeten komen en het is nu half vier!". Even overweeg ik om een hele flauwe opmerking te maken, maar die horen ze vast al elke dag.

Dus dát is het: je word rustig van die beelden.
admin Zaterdag 23 April 2005 - 6:55 pm | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.