the blair wins project

oké, met één vinger danEn de voorspelling is uitgekomen: Blair heeft weer met twee vingers in zijn neus de verkiezingen gewonnen. Wat wil je met een Labour-partij die volgens Felix Rottenberg ergens tussen de VVD en D66 in zit en waar de Conservatieven en Liberaal-Democraten dus niks op te winnen hebben? Als het kiessysteem dan ook nog eens een volstrekt vertekend beeld oplevert, is er maar één conclusie mogelijk: Groot-Brittannië is een éénpartijstaat geworden.

>>> Results from the British Election 2005
admin Vrijdag 06 Mei 2005 - 11:44 am | | politiek

twee reacties

minispace

De Britten moeten een hoge prijs betalen om “hun eigen Member of Parliament” te hebben. Maar als je ziet dat Labour 36% van de stemmen heeft en Tory 33%, maar het verschil in zetels enorm is, vraag je je inderdaad af hoe dat zit. Maar als het, zoals in dit geval, Michael Howard uit de regering houdt knijp ik toch even een oogje dicht … lang leve het Britse kiessysteem !

minispace, (URL) - 06-05-’05 23:34
Antoinette
hear hear
Antoinette, (URL) - 08-05-’05 00:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.