column: demonstraties tegen bush

papageno Maandag 09 Mei 2005 - 1:54 pm | | column

twee reacties

BosT

Goed stuk.
Destijds gingen ze bij mij op school protesteren tegen de oorlog in Irak. We kregen lesvrij en als je niet wilde demonstreren moest je met een goede uitleg komen waarom je voor de oorlog was. Je hoorde niemand met één woord praten over Saddam Hussein en zijn afschrikwekkende bewind, nee alleen Bush was de misdadiger.
Ik ben ook geen voorstander van beleid-Bush maar ook ik voel op zulk soort momenten sterk te behoefte om hem te gaan verdedigen. Al is het alleen maar om tegendraads te zijn tegen de 99 procent die dezelfde mening heeft.

BosT, (URL) - 09-05-’05 14:15
M.Lo

Hey Pappie,

Welkom op het in-ter-net! Je hebt toch besloten de gevaren die op de loer liggen in dit moderne medium te trotseren. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, blijkbaar verlang ook jij naar je 15 minutes of fame. Het zij je gegund hoor, van harte welkom!

Kusjes,

M.Lo, (URL) - 09-05-’05 15:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.