eitje erbij?

's Avonds probeer ik altijd twee zaken (je noemt dingen zaken als je geen dingen wil zeggen. Maar dat terzijde) te volbrengen: lichamelijke training en geestelijke training. Het laatste gebeurt via boeken en op dit moment is dat bijvoorbeeld een alleraardigst werk over de opkomst van het Nazisme. De lichamelijke training doe ik bij de fitness om de hoek.

Zo was ik daar gisteren ook weer om aan wat gewichten te gaan hangen. Al hangende keek ik eens om me heen en zag een wat merkwaardig gekleed mannetje druk in de weer met halters. Hij had een zeer klein en zeer strak broekje aan en zijn shirt was nauwelijks van meer stof gemaakt. Uit zijn shirt kwamen twee gigantisch gespierde armen die onder de tatoeages zaten.

Hij merkte dat ik naar zijn armen zat te kijken (niet zo vreemd met zo'n enorme stripverzameling) en sprak de beroemde woorden: "heb ik wat van je aan?" Het ideale moment natuurlijk om met een zeer gevatte opmerking te komen maar zijn blik en zijn biceps deden mijn normaal zo actieve gevoel voor humor wegsmelten. Ik antwoordde dus maar dat ik naar zijn tatoeages zat te kijken en dat ze nogal ... apart waren. Apart was niet helemaal het juiste woord voor de voluptueuze vrouw op zijn arm die klaarblijkelijk gepenetreerd werd door de duivel achter haar.

"Ja deze", antwoordde hij, "die heb ik laten zetten voor mijn werk. Dat doet het altijd wel goed." Mijn hersens ratelden en schoten van een barkeeper tot een stripper tot een model. Ik kwam er niet uit. "Goh, wat doe je dan voor werk?" vroeg ik quasi-nonchalant. "Ik werk in de porno-industie. Ik ben acteur".

Oh.

Normaal als ik een acteur tegenkom, vraag ik of hij in iets bekends gespeeld heeft, maar in dit geval kreeg ik dat niet over mijn lippen. Hoe reageer je dan? Ik vroeg maar of hij het leuk werk vond. Dat vond hij van wel, maar wel zwaar. Elke avond trainen, heel gezond eten en veel eieren. Jaja, dat verhaal was dus waar. En ik houd niet eens van eieren, voegde hij er nog aan toe terwijl hij naar z'n vriendin liep en vertrok. Wat een rotleven.
admin Woensdag 25 Mei 2005 - 08:44 am | | kronieken

drie reacties

M.Lo

:-) Leuk verhaal

M.Lo, - 26-05-’05 15:37
marmein

Wat begeef jij je toch in eigenaardige kringen. Ik heb geen idee hoe ik op zo’n antwoord zou reageren. Ik ga er alvast op broeden, je weet maar nooit.

marmein, (URL) - 27-05-’05 00:16
velma

Hello! Very interesting and professional site.

velma, (E-mail ) (URL) - 16-03-’06 17:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.