rit naar de zon

Sinds afgelopen dinsdag kom ik op de fiets naar mijn werk. Met vijftien kilometer heen en dezelfde hoeveelheid terug lijkt dat misschien wat veel, maar het valt eigenlijk erg mee. Het is namelijk een prachtige route langs de Schie van Delft naar Rotterdam.

Je komt door gehuchtjes als De Zweth (wat overgaat in het andere gehucht Zweth...), je ziet de koeien uit hun stal komen voor een nieuwe dag melk maken, een ooievaar zit je nieuwsgierig aan te kijken en zelfs de fazanten zijn zo rustig dat ze niet wegstuiven als ik langs ze rijd. Met de ochtendzon in m'n gezicht en met de middeleeuwse muziek van Hildegard von Bingen en Adam de la Halle op mijn mp3-speler, vliegen die 15 km. voorbij.

Wat het nog leuker maakt is dat ik een paar honderd meter naar links de A13 zie liggen waar het elke ochtend muurvast staat met chagerijnige mensen. Neem de fiets!
admin Vrijdag 27 Mei 2005 - 08:43 am | | kronieken

drie reacties

Karel

…en rechts staat de trein met beroken bovenleiding?

Karel, (E-mail ) - 27-05-’05 10:14
<span class='registered'>steven</span>
Ja, inderdaad! En ik zwaaiend langs: “looooooosers!!”
steven, (URL) - 27-05-’05 12:31
Jeroen

Het wachten is op de foto’s…

Jeroen, (URL) - 27-05-’05 20:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.