huisjesmelkers

DEN HAAG - Notoire huisjesmelkers moet het verboden worden meer panden dan hun eigen woonhuis te bezitten. Dat stellen de Kamerfracties van PvdA en VVD maandag voor in een nota. "We moeten deze jongens slimmer en effectiever straffen", stelt Kamerlid Depla (PvdA).
Zo had ik het gisteren over mijn werk en zo staat het nieuws er vol mee. De aanpak van huisjesmelkers is één van de dingen waar ik me in mijn dagelijkse werk mee vermaak. Ik zie elke dag de excessen en wat de gevolgen zijn van hun acties. Wat mij betreft mogen dat soort misdadigers dan ook zo hard mogelijk aangepakt worden.

U denkt: ik wil een voorbeeld. Dat kan. Eén van de opmerkelijkste zaken die we zijn tegengekomen, was een moeder met kind die door een huisjesmelker in een kelderbox waren gestopt. Voor 350 euro per maand. Need I say more?
admin Dinsdag 14 Juni 2005 - 10:21 am | | commentaar

Eén reactie

kim vercruysse

beste,ik ben kim, studeer journalistiek en maak een keuzeproject over huisjesmelkers. Alle info is natuurlijk meer dan welkom! Kan u mij misschien verder helpen? Met vriendelijke groeten en alvast bedankt!

kim vercruysse, (E-mail ) - 06-03-’06 19:50
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.