over charisma en stropdassen

Vandaag was weer zo'n typische kijk-die-ambtenaren-eens-dag. In totaal heb ik 2,5 uur mijn bureau gezien en ik was voornamelijk bezig met cursussen en reizen tussen die gezellige samenkomsten. Het Kadaster was de plaats van handeling en voor de klas stond een mannetje dat erg op Harry Potter leek. Of op Balkenende, daar wil ik vanaf zijn.

Om me heen kijkend, zag ik dat bij anderen ook een glimlach der herkenning te zien was. Helaas voor ons bleek hij weinig charismatisch en interessant te zijn: dus toch Jan Peter. Een stortvloed aan uittrekselkaarten, veldwerkoverzichten, kadastrale brandmerken trokken langs ons heen. Als een spons absorbeerde ik alles maar eigenlijk dacht ik maar één ding: waarom heeft die man zo'n kleine stropdas aan? Ik zocht de rest van de ochtend naar een grappige opmerking over de afmeting van zijn das en het Kadaster.

Voor hoe het wel hoort qua stropdassen, kunt u hier kijken. Voor wie toch het Kadaster wil bewonderen: ga uw gang.
admin Donderdag 16 Juni 2005 - 11:03 pm | | kronieken

Eén reactie

Waar hoort de stropdas te hangen

Het is inderdaad heel erg opvallend als een stropdas te kort is. Daar blijf je je soms op focussen als de stropdas boven de navel uitkomt..

Ik zie dat het linkje dat verwijst naar ‘hoe het wel hoort, waar hoort de stropdas te hangen’ niet werkt. Hierbij een link met 10 gouden knoopinstructies, ook waar de stropdas hoort te hangen.

Waar hoort de stropdas te hangen, (URL) - 01-09-’11 17:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.