haulmé

Zoals aangekondigd: een verslagje van mijn minibreak in de Ardennen. Ook dit jaar was het doel Haulmé, een klein plaatsje net over de Franse grens. Het wordt gekenmerkt door rust, ruimte, bergen, groen en veel muggen. De laatst genoemde beestjes zijn verantwoordelijk voor de 18 muggenbulten. De eerste vier kenmerken hebben er echter toch een onvergetelijk weekend van gemaakt.

Wat heb ik dan zoal gedaan? Voornamelijk niets. Zo noem ik het tenminste als ik in de koele schaduw van een boom een boek zit te lezen. Maar we deden ook niets toen we 's nachts de stoelen in ligstand zetten en de sterrenhemel bewonderden. Of neem het gezellig met elkaar kletsen terwijl de enige stoorzender een klein vogeltje is dat volgens de buurman een boomklever heet. Alweer niets. En het was heerlijk!

Maar het was niet alleen luiheid en lethargie wat de klok sloeg. We hebben ook een wandeling gemaakt door de bergen rondom de camping. Bij dertig graden! En uiteraard stond mijn fototoestel ook niet stil. Voor de goede orde: de eerste foto is van een vuurvliegje. Inderdaad: het is nauwelijks te zien, maar neem het maar van me aan.
Vuurvliegje!
Boswandeling
Muurbloempje
Uitzicht tijdens de wandeling
admin Dinsdag 21 Juni 2005 - 10:06 pm | | kronieken

vier reacties

Jeroen

Die 2e. Dat vind ik een mooie foto.

Jeroen, (URL) - 21-06-’05 22:15
BosT

Allemaal zijn ze mooi. De Ardennen lijkt me een leuk gebied om veel te fotograferen.

BosT, (URL) - 22-06-’05 13:09
lizbeth

Your site is amaizing. Can I share some resources with you?

lizbeth, (E-mail ) (URL) - 16-03-’06 17:56
ilona

Hoi,
Wij gaan ook bijna elk jaar naar Haulme meestal met het pinkster weekend.
We hebben daar dan gelijk een soort van familie reunie.
Want als 1 tante zegt we gaan nog een paar daagjes naar Haulme dan volgt eigenlijk gelijk de hele familie.
Maar het is daar inderdaad zo mooi en heerlijk rustig.
Toen mijn broertje en ik nog kleiner waren stonden we hele dagen in de rivier met een schep netje en bouwden we dammen, heerlijk!
Dat vondt ik altijd de leukste vakanties.
En inderdaad maakte we ook altijd hele lange wandelingen, dat was altijd heel spannend want mijn oom nam altijd het voor touw en deed dan net alsof hij de weg niet meer wist!
Maar afijn het pinkster weekend komt er bijna weer aan, alleen is het de vraag of ik dit jaar ga want ik ben sinds 3,5 week moeder.
Maar volgend jaar gaan we zeker weer al is het alleen maar om mijn zoontje te laten zien waar mama vroeger altijd zo’n leuke vakantie had!!
Groetjes Ilona

ilona, (E-mail ) - 10-05-’07 10:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.