mag ik effe vangen?

"Daaristiedaaaan...beeeestandjuuuuhh!" Mijn computer doet 'ping' en op mijn scherm verschijnt een mailtje met een excel-bestand. De strafadministratie van 2005 tot nu toe. Of ik er even orde in wil scheppen.

Na openen kijk ik aan tegen een impressionistisch schilderij met alle kleuren van de regenboog. Alleen dan ongeordend. Vragend en licht wanhopig kijk ik de steeds vrolijker wordende verzender aan. "Jaaa, het is heel simpel hoor. Je kijkt eerst naar de blauwe kolom AA die moet corresponderen met de lichtgroene kolom BD die je niet moet verwarren met kolom DD want die is donkergroen. Verder is rij 34 heel belangrijk: als die rood is, hoort er een bedrag te staan in kolom EA en als hij roze is in kolom EB. De rest spreekt voor zich. Ja toch, niet dan? Prrrima, successss!"

Als het me lukt in een week orde te scheppen in deze chaos, heb ik ca. 10.000 euro voor de gemeente verdient. Zo niet ... ach, dan schrappen we wel ergens een subsidietje hehe.
admin Dinsdag 12 Juli 2005 - 12:06 am | | kronieken

Eén reactie

felicia

A very nice website !! Very well Done !!!

felicia, (E-mail ) (URL) - 16-03-’06 17:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.