dat zeg ik ... gesloten

Ik schreef eerder al over de hectiek rond een verhuizing. Gisteren kwam daar weer een fijn voorbeeld van bij want op het programma stond de aanschaf van een bed, boekenkasten en verf. Laat ik bij het begin beginnen.

We hadden eindelijk een bed gevonden dat we allebei wel te pruimen vonden dus moest die het maar worden. De verkoopster gooide vervolgens alle verkooparsenalen open om dat bed toch vooral maar door onze droge strotjes te duwen. Uiteindelijk hielden we daar een korting en een minicruise aan over!
Door alle discussie, nadenken en rondbellen was het echter inmiddels 15:45 geworden en moesten er nog kasten en verf worden aangeschaft. Dat zit zo: we wilden voor de welbekende Billy's van IKEA gaan maar aangezien die poepsaai zijn, gaan we ze oververven.

Van Rotterdam raceden we naar Delft waar we ons een hernia tilden aan de grootste Billy-kast die ze hadden. En dat maal vijf... Terwijl het zweet op ons voorhoofd parelde en de pijn in onze rug het stadium van "lekker" inmiddels ver achter zich gelaten had, renden we naar de Gamma. De winkel was om 16:45 gelukkig nog open en HM sprintte naar binnen terwijl ik de bus parkeerde. Nog voor ik uitstapte, kwam HM al weer aanlopen. Driftig stampend en hardop pratend. Ik kon niet verstaan wat ze zei maar er zaten een heleboel O's in en een oud dametje sloeg verschrikt haar hand voor haar mond. "Sorry, maar de computers zijn al uit dus we kunnen geen verf meer mengen. Goedemiddag!" was de boodschap geweest toen er op de bel van de verfmengservice werd gebeld.

HM was des duivels en ik zal u de kanonnade besparen: er lezen misschien ook kinderen mee. Gelukkig had ik de ingeving dat de Praxis ook een mengservice heeft dus terwijl HM nog doorfoeterde op die @$#%%$%$% reed ik de hoek om. Daar troffen we gelukkig een commercieel denkende verkoopster aan die niet naar haar baas luisterde die exáct om 17:00 weg wilde. Dus konden we om 17:10 met blikken vol verf en een voorhoofd vol zweet terug naar Rotterdam.

Verhuizen is één groot feest!
admin Zondag 25 September 2005 - 10:37 am | | kronieken

drie reacties

Jeroen

Kijk je wel een beetje uit dat je de lol er in houdt? Ik ken dat: jezelf zo opfokken dat het niet leuk meer is… Is niet de bedoeling.
Succes met verbouwen verder. Krijgen we foto’s te zien als het klaar is? Ik ben benieuwd :-)

Jeroen, (URL) - 25-09-’05 11:10
nanos

Ik ben benieuwd naar de kleur van de Billykasten, straks.
En natuurlijk naar de foto van het bed.

nanos, (URL) - 25-09-’05 12:29
<span class='registered'>steven</span>
De binnenkant is gevlamd zonnig oranje geworden en de buitenkant lichtgeel in de tint “zon”… Erg mooi, al zeg ik het zelf!
steven, (URL) - 04-10-’05 09:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.