doe-het-(niet)-zelf

Eerder schreef ik al een stukje over de inmiddels beruchte Billy boekenkasten. Wellicht weet u het nog: we hadden boekenkasten gekocht van het type "Goedkoop" en vooral "Wit". Dat eerste was geen probleem maar dat tweede was wel erg saai. Dus wij verf kopen ... enfin, dat heeft u al gelezen.

Wat u echter nog niet gezien heeft, is het eindresultaat. Voor de duidelijkheid: de eerste foto is van voor de verfhorror, de tweede het eindprodukt waar ik best een beetje trots op ben!
Ik kan u overigens ook melden dat er nog een extra kast bijkomt; we hebben toch wel érg veel boeken en dvd's...
admin Zaterdag 05 November 2005 - 7:06 pm | | kronieken

drie reacties

Jeroen

Mochten wij er ooit nog de plek voor hebben, dan gaan we een aparte bibliotheekkamer inrichten :-) En een bioscoop op zolder of zo. Heel erg veel beter trouwens dan wit, dit.

Jeroen, (URL) - 05-11-’05 21:20
<span class='registered'>steven</span>
De bibliotheekkamer lijkt me ook wel wat maar de enige kamer die we op dit moment overhebben, is al gereserveerd voor een rommelhok en daarna voor de filmkamer :-).
steven, (URL) - 06-11-’05 10:03
Weblogpiet

Mooie kast zeg! Erg leuk bedacht! Misschien kan Kluspiet voor mij ook zo’n kast schilderen. Heb jij al je schoen gezet? Groetjes van Weblogpiet. ;)

Weblogpiet, (URL) - 14-11-’05 20:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.