oudjaar

Een goed nieuwjaar allen! De vaste lezers zullen ongetwijfeld nieuwsgierig zijn hoe uw hoofdredacteur 2006 is ingegaan. Laat ik allereerst melden dat ik mijn zorgtoeslag niet aan vuurwerk besteed hebt. Vuurwerk vind ik namelijk ongeveer net zo nuttig als mijn zuurverdiende centjes in de Maas kieperen. Nee, ik heb het slimmer aangepakt: ik heb anderen hun geld laten afschieten. Ik ga wel op het balkon staan met een camera in de aanslag.

Het oudjaarsfeest heb ik dus lekker op de bank gevierd. Met een wijntje, een hapje, een Youpje en nog maar een lekker hapje. Om 0:00 barstte het feest los en probeerde ik mijn camera stil te houden door niet teveel te bibberen met mijn verkleumde vingers. Zie hier het beste resultaat.
Vuurwerk boven Rotterdam
admin Maandag 02 Januari 2006 - 6:17 pm | | kronieken

twee reacties

Jackles

Happy New Year, Steven. Heb zelf ook op de bank gezeten met een wijntje, een hapje, en Youpje en nog een hapje. Was heerlijk! ik hoop dat jij een even prettige jaarwisseling hebt gehad.

Jackles, (URL) - 02-01-’06 19:23
Steeph

Fraaie plaat!
Nog op de valreep ook een gelukkig nieuwjaar gewenst. En blijf vooral foto’s maken!

Steeph, (E-mail ) (URL) - 05-01-’06 15:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.