veranderingen

Misschien is u een kleine verandering in de lay-out opgevallen. Aan de linkerkant is het wat leger geworden en onder elk stukje staat geen reactiemogelijkheid meer. Reden: vanmorgen werd ik bij het openen van de mail getrakteerd op 163 spam-reacties! Dat is de laatste tijd al langer aan de gang en voor mij is de maat nu wel een beetje vol. Tijd voor actie dus en die is helaas voor sommigen misschien wat rigoreus.

Maar het past wel in een grotere herziening van mijn site. Vroeger schreef ik soms wel een paar stukjes per dag maar daar is de laatste tijd ... de klad ingekomen. Of wellicht heb ik minder te vertellen? Nee, ik begon echter mijn weblog als een manier om mezelf te uiten. Dat kostte alleen ook een deel van mijn privacy. En nu heb ik thuis ook een uitlaatklep in de vorm van HM aan wie ik mijn 'zieleroerselen' ook kwijt kan.

Tijd voor een andere opzet van mijn weblog dus. Geen praatpaal meer waar ik elke keer weer hoop op meer reacties maar meer een manier om mijn persoonlijke ei kwijt te kunnen. Los van wat anderen vinden.

U ziet: ik ben nog zoekende maar er komen nog meer veranderingen.

Update: ik heb van verschillende mensen de suggestie gehad Pivot-Blacklist te installeren. Die stond echter al geïnstalleerd maar werd toch omzeild.
admin Vrijdag 17 Maart 2006 - 09:03 am | | diversen