terug (1)

Nadat ik HM eerst wat gevraagd had over CSS en vervolgens advies over Photoshop nodig had, viel het kwartje. "Ben je weer bezig met je site?" Ik bevestigde dat en zei dat het er wel weer eens tijd voor werd. "Leuk, dan kan iedereen weer wat lezen!"

Ja, dat was nu nét de reden waarom ik even een pauze had ingelast. Opeens hoorde ik van allerlei kanten dat mensen stukjes gelezen hadden en daar wat van vonden. Nu is dat natuurlijk ook het hele idee achter een weblog maar tot nu toe had ik mijn geleuter toch in een illusie van anonimiteit op het net gegooid. En dan staan er opeens familieleden, collega's en vrienden je uit te horen wat je daar allemaal hebt geschreven. Alsof je Van Nistelrooy bent die aan Jack van Gelder mag uitleggen waarom hij de bal niet bij zich kan houden. "Dat wil het volk wel weten, Ruud!"

Maar toch ga ik weer verder. Ik bedacht me namelijk dat je dit soort bemoeizucht met gelijke wapens kan bestrijden. Dit zijn geen nieuwsgierige mensen met een overschot aan eigen mening. Nee, dit zijn nieuwe hoofdrolspelers in mijn stukjes! Dus onthoud: alles wat u zegt, kan tegen u worden gebruikt.

Tot zover de dienstmededeling, nu terug naar de show. Welkom terug op stevenbron.nl!
admin Zondag 25 Juni 2006 - 10:45 am | | kronieken