game over

Pas waren HM en ik in de nieuwe electronicagigant op het Zuidplein in Rotterdam: Saturn. Dat is een soort kloon van de MediaMarkt maar dan met nog dommer personeel (letterlijk gehoord: "vraag daar maar, die hebben meer verstand") en met nóg meer white trash-publiek. Wat deed ik daar? Al snel was ik het helemaal zat en liep ik maar wat doelloos door de gangpaden te dwalen.

Bij de games aangekomen zagen we dat er een tafeltennisspelletje was dat je kon uitproberen. HM, als ex-pingpongster, dacht dit klusje wel even te klaren maar met geen mogelijkheid was het balletje op het scherm op de tafel te houden. Het batje en de virtuele speler vlogen alle kanten op. We werden bekeken door een snotneus van een jaar of tien en ik voelde het generatieconflict groeien. Net toen ik wilde vragen of ik hem soms kon helpen, zei hij: "mevrouw, u houdt de console ondersteboven vast"...

Stom spel.
admin Donderdag 06 Juli 2006 - 3:07 pm | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.