kopuh?

Ferrari FXXToevallig nog een miljoen of drie ergens in een oude sok liggen? Dat kun je dan gaan vergooien aan bijvoorbeeld een appartementje in Rotterdam (niet doen, die wil ik) maar je kunt er ook de snelste Ferrari (buiten de F1) ooit voor kopen: de Ferrari FXX!

Er zijn er maar 29 van gemaakt en met een topsnelheid van boven de 350 km/h kun je uitrekenen dat deze auto mogelijk minder dan een uur gereden heeft. Eén nadeel: hij mag niet op de openbare weg, maar een kniesoor die daar op let. Hoe zit dat met de importregels vanuit Noorwegen?

Overigens: officieel mag een koper van de FXX de wagen niet eens verkopen. Als hij hem al kwijt wil (why, god why??), moet hij hem altijd eerst aan de Ferrari-fabriek zelf aanbieden. Tot nu toe zijn er drie te koop gezet en zij verklaarden dat ze enkel de marktwaarde wilden testen en er niet over dachten hun racemonster écht te verkopen.
admin Woensdag 19 Juli 2006 - 9:26 pm | | Linkdump

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.