stoeltjes (1)

THXOver films gesproken, we bleven vandaag in de filmsferen. Sinds HM en ik ons fantastische huis hebben betrokken, willen we al iets leuks doen met een overgebleven kamertje. Overgebleven ja, want tot nu toe werd daar de PC en wat ouwe rommel van de verhuizing bewaard (excuses: "spullen met sentimentele waarde"....). De afmetingen van het kamertje, 4 meter lang en 1,80 breed, gaven de meeste bezoekers het idee dat het een soort kinderkamer moest worden.

Leuk bedacht, maar HM en ik hadden voorlopig nog een andere fantasie. Wij willen een thuisbioscoop! En dan niet zo'n lullig setje van het Kruidvat met surround-gekraak, maar the real thing. Een beamer, projectiescherm, bioscoopstoelen en een mooie aankleding. Laat de popcorn maar aanrukken! Nadat we zaterdag de kamer helemaal hadden leeggeruimd en ik dit stukje nu vanuit de woonkamer schrijf, hebben we zondagmiddag de bioscoopstoelenboer in Hoofddorp bezocht. Na veel zitten, kijken, overleggen en vragen, is het de onderstaande love-seat geworden. We laten hem uiteraard wel opnieuw stofferen en verven want deze IKEA-kleurstijl is natuurlijk niks. Wij krijgen een theater-rode zitting in een matzwarte kuip.

Binnenkort de verdere ontwikkelingen van onze filmkamer!
admin Zondag 06 Augustus 2006 - 10:44 pm | | filmkamer

Eén reactie

M.Lo

Wat onwijs gaaf zeg, en rood is heel deftig. Al is de blauw ook niet verkeerd

M.Lo, - 07-08-’06 13:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.