spotjes

Wellicht heeft u afgelopen zaterdag in Rotterdam in de stromende regen naar kutmuziek staan luisteren maar ik stond met mijn hoofd tegen het plafond geplakt. Nu is dat niet mijn meest alledaagse bezigheid kan ik u verklappen maar in dit geval helaas noodzakelijk: de lampen moesten worden opgehangen.

Na hier een maand of tien gewoond te hebben, hingen er namelijk nog steeds de peertjes van de verhuizing. Ik zou u graag vertellen dat we al die tijd zorgvuldig op zoek zijn geweest naar dé perfecte lamp die precies in harmonie was met de ying/yang-invloeden van ons appartement. Maar de waarheid is helaas dat we er tot nu toe te lui voor waren.

Dit weekend moest het er toch maar eens van komen en dus stonden uw hoofdredacteur en schoonouders maar liefst 36 gaten in plafonds en muren te boren. Vervolgens 36 pluggen en daarna nog 36 schroeven. Nadat we het stof, betonkorrels en spinnenrag uit ons haar hadden gehaald, keken we voldaan naar het resultaat. Drie spanningsrails met in totaal 15 spotjes. Dat we zolang gewacht hebben...
admin Maandag 14 Augustus 2006 - 09:02 am | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.