boxen en zwarten

Het was druilerig rotweer en Zomergasten begon pas om 20:30 dus kon er mooi iets aan de filmkamer gedaan worden. 's Middags gingen we naar Correct voor de boxen. We hadden bij de keuze rekening gehouden met de criteria goed geluid (uiteraard), klein en zwart zodat ze niet opvielen. De 5.1-set die we vonden was van het merk Infinity en met alleen de frontspeakers en subwoofer aan, kwam er al een wall of sound uit. Aangezien de penningmeester ook niet al te benauwd keek bij de prijs, hebben we de set maar aangeschaft.

De rest van de middag hebben we besteed aan de aankleding van de kamer. HM was begonnen met het verven van de muur waar het filmscherm komt te hangen. Dit gebeurde uiteraard in de stemmige kleur "nachtzwart". Ik heb me vervolgens vermaakt (ahum) met het verwijderen van het behang dat nog op de muren zat. Hier komt vloerbedekking op te zitten voor het ultieme bioscoopeffect. Na 2,5 uur had ik pas het achtermuurtje klaar en geloofde ik het verder wel. Vanavond gaan we maar weer verder met resp. het plafond zwarten (i.t.t. witten) en de zijmuren van behang ontdoen. It's a dirty job, but somebody's got to do it.
admin Maandag 28 Augustus 2006 - 11:23 am | | filmkamer

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.