wie schrijft, die blijft

Wat ik al een tijdje verwachtte, is vandaag gebeurd: ik ben gevraagd voor het personeelsblad. Niet dat ze daar mijn site kennen (geloof ik, laat anders eens een berichtje achter!), maar wel mijn columns voor het blad. Sinds een aantal maanden schrijf ik daar namelijk over mijn werkzaamheden en wat we met het hele team doen. Afgelopen maand mocht ik zelfs Het Vakantieverhaal schrijven dus dan weet je wel hoe hoog je in de voedselketen zit.

Ik heb gezegd dat ik er nog even over na moet denken maar eigenlijk ben ik er wel uit. Voor het eerst sinds mijn studie ga ik weer in een redactie plaatsnemen. Kom maar op met de Kookrubrieken en de Bolle Baby van de Maand! Naast dat ik het leuk vind, is het overigens ook tactisch: op die manier hebben ze een extra reden om mijn contract te verlengen. Want ze zullen de nieuwe topcolumnist toch niet willen verliezen?
admin Woensdag 20 September 2006 - 3:16 pm | | kronieken

twee reacties

M.Lo

Hartstikke leuk, deze carrieremove! Ga je die stukken ook hier publiceren?

M.Lo, - 21-09-’06 08:58
Steven
Ik probeer mijn werk en deze weblog zoveel mogelijk gescheiden te houden i.v.m. een verdere carrière. Maar stukken die niet werkgerelateerd zijn, zal ik hier wel online zetten. Maar je kunt natuurlijk altijd de papieren versie bij mij krijgen :-).
Steven, (URL) - 21-09-’06 10:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.