plastic fantastic

TwisterIk ben gek op slapen. Zeker als de regen en wind tegen het raam slaan en buiten de temperatuur daalt als een Russisch vliegtuig. Dan draai ik me nog eens lekker om en wentel me in zachte dekbedden en dons. U zult dan ook kunnen begrijpen dat ik weinig zo vervelend vind als 's nachts gewekt te worden. Op de vraag "waar kan men je voor wakker maken?", antwoord ik meestal: niets!

Soms zit het echter niet mee. We waren pas op het balkon aan het verven geweest en om de vloer te beschermen, hadden we een rol plastic neergelegd met houten balkjes erop tegen de wind. Met windkracht 7 hadden we geen rekening gehouden. De rol plastic ook niet.

Dus werd ik om 3:15 's nachts door HM gewekt met de gil "het plastic!!". Een halve minuut later stonden we samen op het balkon in onze pyjama's 50 meter plastic naar binnen te trekken dat zich inmiddels al om de hele flat had gewikkeld. Hoe licht dat plastic ook is, 50 meter wapperend in de wind valt toch nog niet mee. Wat was dat bed een kwartier later lekker zacht en warm...

Update: de gebeurtenis door andere ogen.
admin Dinsdag 03 Oktober 2006 - 07:10 am | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.