waar zijn de koek en zopie?

dan wil je vast wel boer worden?Oudejaarsdag moest ik nog wat boodschappen doen en bij het naar buiten gaan, merkte ik pas na een paar minuten dat ik mijn jas nog niet had dichtgedaan. Vergelijk dat met vorig jaar en het scheelt een graadje of tien. Maar toch hebben we afgelopen week de ijzers uit het vet gehaald.

Uiteraard hebben we niet op de Kralingse Plas gestaan want dat was wel een erg groot wak. In de De Uithof in Den Haag lag echter een prachtige baan en hij werd nog gedweild ook! Voor het eerst in 15 jaar stond ik weer op twee héle dunne ijzertjes en wat bleek? Het was nog steeds verrot glad. Gelukkig stond ik niet meer op Noren want daar hebben mijn enkels vele jaren geleden al een banvloek over uitgesproken.

HM was al snel uit het zicht verdwenen toen ik nog met voorzichtige stapjes vooruit probeerde te krabbelen. Maar al snel had ik de slag weer te pakken (woordspelingen worden het helemaal in 2007) en durfde ik zelfs op de buitenbaan een groot rondje te schaatsen. Mijn tijd op de 500 meter? Laten we zeggen dat het wereldrecord nog niet in gevaar kwam.
admin Dinsdag 02 Januari 2007 - 10:53 am | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.