en de beste wensen

Hoe overleef je de nieuwjaarszoen? Het AD vond deze kwestie belangrijk genoeg om er een artikel aan te wijden en RTL 4 had het er ook al over in het ochtendjournaal. De beste oplossing schijnt een fikse en zeer besmettelijke verkoudheid te veinzen.

Mijn methode: zorgen dat je het initiatief neemt voor de nieuwjaarswens en met uitgestoken hand op de collega aflopen. In de praktijk werkt dit niet altijd omdat sommige collega's de uitgestoken hand opvatten als een handvat om je naar hen toe te trekken. Met als gevolg dat je opeens wel heel dicht bij de ongeharste bovenlip van die collega eindigt en je niet ontkomt aan een natte pakkerd op op je wang. Volgend jaar zal ik me eens vanaf de kerst niet meer scheren. Dat zal ze leren!
admin Woensdag 03 Januari 2007 - 08:55 am | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.