kramp

Vannacht schoot het er opeens in. Nee, geen geniale gedachte dit keer maar wel een enorme pijn in mijn kuit. Eerst dacht ik nog even dat Yoda me te pakken had want die wil 's nachts nog wel eens op jacht gaan naar uitstekende lichaamsdelen. Maar toen de pijn aanhield, moest het wat anders zijn. Onderwijl voelde mijn been alsof het door een dikke domina met een zweep onder handen werd genomen. Dit kon wel eens kramp zijn.

Met een schreeuw was ik klaarwakker en HM uiteraard ook. Kramp, riep ik en meteen werd er aan mijn been getrokken en geduwd. Dat had ik tenminste wel eens bij voetballers gezien dus dat was vast goed. Ik stond op om wat rond te lopen en toen het wat zakte, probeerde ik weer te gaan slapen. Twee uur later schoot het er echter opnieuw in en sprong ik meteen naast het bed. Rekkend en strekkend besloot ik meteen op te staan want slapen werd niks meer.

Waarom ging die kramp maar niet weg? Ik had toch genoeg gerekt nu zeker? HM wist me echter te vertellen dat je gerust een dag last kunt houden van kramp in je been. Fijn, net nu ik had besloten om eens gezellig twee uur Saw 3 in de bioscoop te gaan kijken. Ben benieuwd hoe het publiek zal reageren als ik tijdens een martelscène weer kramp krijg en ook begin te gillen.
admin Vrijdag 05 Januari 2007 - 10:36 am | | kronieken

vier reacties

Jeroen

Auw, kramp is erg.

Als je het nog eens hebt: de hete douche er op. Zo heet als je kunt verdragen. Is de spierpijn er na ook minder.

Meer info: http://nl.wikipedia.org/wiki/Kramp

Jeroen, (URL) - 05-01-’07 17:49
Jeroen

btw: blij dat je weer blogt.

Jeroen, (URL) - 05-01-’07 17:50
Tobias

Bekend probleem, ik heb het al jaren dat ik af en toe zo wakker wordt. Niks aan te doen, behalve dat rekken dan. Je been pakken en er heen en weer over wrijven werkt meestal bij mij.

Tobias, (URL) - 06-01-’07 14:25
<span class='registered'>steven</span>

@Tobias en Jeroen: Ik ben zelf ook weer blij om te loggen :-).
Wrijven en de hete douche van Jeroen werkten inderdaad het beste. Maar het blijft een rotgevoel.

steven, (E-mail ) (URL) - 06-01-’07 14:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.