vroem vroem

Alfa Romeo 8C Competizione, niet van deze planeet zo mooiEen collega vroeg me laatst op het werk welke auto ik zou kopen als ik er zo eentje mocht uitkiezen. Ja, ik werk heus hard hoor maar soms is het even tijd voor wat RnR. Je kunt immers niet de hele dag uit het raam kijken hè?

Enfin, welke auto mag de dealer wat mij betreft inpakken? Meteen schoot natuurlijk mooi blik als de Ferrari 599 door mijn hoofd. Of iets goedkopers? Zoals de *kwijl* Alfa Romeo 8C. Maar wees eerlijk: zou u nog rustig slapen als u weet dat er elke nacht misschien wel horden Feyenoordsupporters langs die mooie lak lopen?

Wellicht iets robuusters dan, zoals bijvoorbeeld de Range Rover of de BMW X5. Mooie, degelijke en stoere wagens waar je al die vervelende boodschappenkarretjes probleemloos mee de kant inrijdt. Aan de andere kant: wat als je zelf eens boodschappen gaat doen en je erachter komt dat straatje keren in een tank op wielen nog niet zo makkelijk is? Bijkomend nadeel is dat elke agent denkt dat je een drugsdealer bent. Exit SUV.

Misschien maar eens wat anders, zoals een Maybach 62? Dit slagschip heeft elke denkbare luxe aan boord, een persoonlijke assistent van de fabriek die álles voor je doet en is zo comfortabel dat je je huis kunt verkopen en hier kan gaan wonen. Gezien de prijs van ? 713.058,- móet je overigens ook je huis verkopen. En zou ik hier werkelijk in durven rijden? Even lekker het centrum van Amsterdam bezoeken in een wagen van meer dan zes meter lang die evenveel kost als de grachtenpanden waar hij langs glijdt? Mwoh...

Dus ik ben er nog niet helemaal uit. Mochten dealers dit stukje lezen: het staat u vrij om voor één keer reclame te maken in de reacties. Proefritjes zullen niet bij voorbaat afgeslagen worden.
admin Zaterdag 06 Januari 2007 - 4:46 pm | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.