doe dan maar een bic

Mont Blanc DumasPersoonlijk heb ik weinig op met fetisjen (fetishen? fetisjes? nee, toch goed). Waarom mensen zich in een rubberen harnas hijsen om zich vervolgens met een bord om hun nek met daarop "I'm a slut" door een disco laten jagen, is mij nooit helemaal duidelijk geworden. Het zal u dan ook niet verbazen dat ik geen enkele fetisj heb.

Maar ik ga natuurlijk geen stukje schrijven, als er niks te melden valt dus u voelt hem al aankomen: als ik toch een fetisj zou moeten hebben, dan zouden dat vulpennen zijn. Niet om in lichaamsopeningen te stoppen die daar niet voor bedoeld zijn, maar puur om te gebruiken waar meneer Biro ze voor bedoeld heeft. Of beter gezegd: meneer Mont Blanc.

Want als er één merk vulpennen is waarbij ik, met mijn neus tegen de winkelruit gedrukt, bijna letterlijk ga kwijlen, dan is het wel bij dit van oorsprong Duitse bedrijf. Hun pennen zijn kunststukjes op de vierkante centimeter. Wat zou ik graag zo'n precisie-instrument willen hebben.

Groot was dan ook de vreugde toen ik op eBay een giftset van maar liefst drie Montblancs zag staan. Het openingsbod: $0,99. Dat is toch geen geld voor een set die in de winkel toch al gauw richting de 1000 euro gaat. Het was er één uit de zogenaamde Schrijversserie en wel de Dumas. Het plaatje bij dit stukje is de bewuste vulpen. Voor de zekerheid vroeg ik nog even wat de verzendkosten zijn voor het kleine doosje. Die bleken 150 euro te zijn...

Nog altijd een stuk goedkoper dan een nieuwe set in de winkel maar toch maar even niet. Deze set mag de oplichter verkoper in een lichaamsopening naar keuze steken.
admin Zaterdag 13 Januari 2007 - 08:08 am | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.