gapen

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap!Vandaag heb ik de hele dag na lopen denken over een stukje dat ik wilde schrijven. Een onderwerp had ik nog niet, laat staan een verhaal, maar ergens voelde ik dat er iets in zat. Nadat ik door de wind en regen naar huis ben gegaan, wist ik het opeens: dat het vandaag zo'n futloze dag is.

Sommige collega's hebben het koud en zetten de verwarming vol aan. Maar anderen (lees: ik) hebben hierdoor weer een gevoel van: waar is mijn bed en zet de wekker maar uit. Ik was dan ook niet vooruit te branden vandaag en gezien het vele gapen van de mensen om mij heen, was ik niet de enige. Een flinke regenbui of wind kan dan heel verfrissend zijn, zelfs voor mensen die niet van wind houden.

Overigens, even googlen kan je verrassende inzichten over gapen opleveren. Je gaat je collega's opeens in een heel ander daglicht zien.
admin Woensdag 17 Januari 2007 - 6:58 pm | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.