wie tot tien kan tellen...

Werken bij [...] betekent werken in een dynamische omgeving die altijd in het teken staat van verandering. Niemand kan blijven stilstaan en iedereen zal altijd bezig zijn met kansen. Deze kansen en hun dynamiek zal ieder voor zich moeten implementeren in zijn werkgebeuren.
Bent u er nog? Bovenstaande management-talk kan in ieder willekeurig ambtelijk rapport staan maar helaas voor mij parafraseer ik het reorganisatierapport op mijn werk. De reorganisatie betekende in mijn geval dat de afdeling opgesplitst werd.

De grote kamer met twaalf personen, werd eerst in twee groepen gehakt. De eerste groep werd weer onderverdeeld in drie kamers opgesplitst naar functie. Ik zat in de tweede groep met drie personen en bleef achter in de hele grote kamer. Waar het eerst buzzde van gezelligheid, informatie en dynamiek, zitten we nu met z'n drieën. Zonder radio. Zonder vrouwelijke collega's. Maar wel met heel veel stilte en nog veel meer werk.

Ik mag (moet) nu wat taken van verschillende ex-kamergenoten overnemen. Dat betekent meer werk, meer verantwoordelijkheid en meer contactpersonen. Ik vind het allemaal prima maar dan kun je maar beter wel goed bereikbaar zijn. Gelukkig zit het daarmee wel snor, getuige deze situatie op mijn bureau.
Telefoon, telefoon, telefoon-foon-foon!
admin Woensdag 07 Februari 2007 - 9:58 pm | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.