recensie: hot fuzz

here comes the fuzzNicholas Angel is de beste, hardste en meest correcte smeris van Londen. Hij is zo goed ... dat zijn collega's hem weg willen hebben. Dus wordt hij overgeplaatst naar een slaperig dorpje waar een ontsnapte zwaan breaking news is. Maar Angel zou Angel niet zijn als hij in dit slaperige dorpje toch onraad ruikt.

Het team dat eerder de romzomcom (romantische zombie-comedy) Shaun of the Dead maakte, komt nu met Hot Fuzz. Het is niet voor niks dat de films binnenkort als dubbel-dvd te krijgen zijn want vond je de eerste leuk, dan is deze ook weer om te gillen. Simon Pegg is als sergeant Angel in al zijn koelheid hilarisch. Zijn onnozele partner, gespeeld door Nick Frost, heeft de grootste privé-verzameling politiefilms en droomt van spannende achtervolgingen en schietpartijen. Samen vormen ze een prachtige ode aan alle buddy-politiefilms en één die bol staat van de Britse acteurs.

Hot Fuzz heeft mij twee uur lang erg doen lachen en bewijst dat de chemie van Shaun of the Dead geen toevalstreffer was.
admin Maandag 07 Mei 2007 - 9:13 pm | | film

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.