eenmalige megakorting!

Binnenkort vertrekken HM en ik naar het buitenland voor een welverdiende vakantie. Dit jaar gaat de reis naar Zuid-Engeland. Omdat de rondreis van vorig jaar goed is bevallen, hebben we nu ook weer een auto gehuurd en slapen we voornamelijk op campings. Nu had HM nog geen slaapzak en laat nu net de onvolprezen Kruidvat-keten een slaapzak in de aanbieding hebben. Terwijl we een mooie uitzochten, vroeg een verkoopster of we soms ook een tent wilden kopen. Nu hebben we al twee tenten dus leek een derde ons een beetje overdreven.

"Maar wacht even," ging de verkoopster verder, "normaal zijn deze tenten 40 euro. Vandaag zijn ze in de aanbieding voor 20 euro. Door een foutje in het kassasysteem wordt er echter 16 euro aangeslagen en bij het afrekenen haalt het systeem er nog eens 12 euro vanaf! Die fout hebben we morgen pas opgelost, dus ja..." Even recapitulerend voor de mensen die rekenen op de PABO hebben gehad: de tent kostte normaal 40 euro maar konden we nu meenemen voor 4 euro! Dat noem ik nog eens een korting.

Eenmaal thuis blijkt het ook nog eens een zeer handig exemplaar te zijn dat in 15 seconden staat. Laat de vakantie maar komen!
admin Zaterdag 23 Juni 2007 - 4:00 pm | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.