wijde blik

Als spullen plotseling ophouden te werken, is dat heel vervelend. Je denkt even hoe rot het is en staart er een minuut treurig naar. Maar dan breekt de zon weer door want: je kunt nu weer een Mooi Nieuw Ding kopen! Consumentisme is altijd al een hobby geweest. Afgelopen zondag hield onze monitor (vroeger mijn monitor, nu onze monitor) er na acht jaar trouwe dienst mee op. Met een vriendin die leeft van de pc is een monitor noodzakelijk en kun je eigenlijk geen dag zonder.

Na een rondje internet en vervolgens Rotterdam konden we aan het eind van de dag de katten weer bang maken door met een nieuwe grote doos binnen te komen. Het is een 22'' widescreen tft geworden en dat is behalve mooi en scherp vooral heel breeeeeed. Dat we ooit zonder konden...
22'' widescreen tft
admin Dinsdag 04 September 2007 - 10:08 am | | nerd-alert

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.